Vejle Fjordfestival er klar med topnavne

Navne som Andreas Odbjerg, Motor Mille, Sys Bjerre og Lasse og Mathilde bliver alle en del af programmet til Vejle Fjordfestival 2021. Sammen med Upcomers Designmarked og Streetfood skal de gerne trække gæster til Fjordbyen den 28.-29. august.

Anbefal denne side:

Mens de sidste detaljer endnu skal på plads til årets Fjordfestival, er festivalen nu klar med de største navne, der skal få folk til at sætte kryds i kalenderen allerede nu.

Der vil være masser af aktiviteter for hele familien i løbet af formiddag og eftermiddag, men også mulighed for at de voksne selv kan tage afsted lørdag aften og nyde en koncert i tusmørket ved Fjordenhus.

De 5 største navne til Årets Fjordfestival

Andreas Odbjerg

Andreas Odbjerg

Han er strømmet ud af radioen hele sommeren. Oplev Andreas Odbjerg i de smukkeste omgivelser ved Fjordenhus lørdag aften bl.a. med de store hits Føler mig selv 100 og I morgen er der også en dag.

Motor Mille

Motor Mille

Ungerne kender med sikkerhed pigen med de lange fletninger og motorbrillerne fra Ramasjang. Så tag dem med søndag og lad dem opleve Motor Mille fyre den af med sang, musik, dans, sjov og ballade.

Sys Bjerre

Sys Bjerre

Sys Bjerre er tilbage og har netop udgivet sit nye album "Lad os lave noget smukt før vi dør". Mindre vred end dengang hun smed ekskærestens tøj ud af vinduet og langt fra 00’ernes ironiske distance står hun tilbage med ren kærlighed til musikken, historiefortællingerne og til et publikum som har fulgt hende trofast igennem tykt og tyndt. Sys Bjerre spiller lørdag aften.

Lasse og Mathilde

Lasse og Mathilde

De har spillet sammen siden 1975 og udgav i 1977 deres første album. De har blandt andet fortolket sange fra højskolesangbogen og sat musik til tekster af blandt andet Poul Henningsen, Niels Hausgaard, Martha Christensen og Piet Hein. Sidst de gæstede Fjordfestival var det et tilløbsstykke, og derfor er koncerten denne gang rykket til den store scene søndag eftermiddag.

Upcomers Designmarked og streetfood

Lystbådehavnens træpromenade fyldes med upcoming designere og lækre delikatesse- og street food-boder. Find listen med alle de designere, du kan møde på www.upcomers.dk eller kig forbi – der er med garanti noget der vil friste. Upcomers vil være der både lørdag og søndag.