Mukherjee Blues

Lørdag kl. 12.15 & 14.15, Sailor Scenen

Festlig blueskoncert med nyfortolkede klassikere såvel som Mukherjees egne numre spillet med et musikalsk overskud og legende friskhed.

Mukherjee Blues er et af de hotteste nye bands på den danske bluesscene. Med afsæt i de store bluesmestre krydser Mukherjee Blues soul’et originalkompositioner med Chicago bluesens svingende rytmer. Forsanger, sangskriver og guitarist Oscar Mukherjee er vokset op i Californien på en blanding af blues, folk og roots musik. Der gik ikke længe efter, at han kom til Danmark, før han gjorde sig bemærket på den danske bluesscene.

På trods af sine kun 22 år er han allerede blevet nomineret til en DMA-blues award for ”årets hoochie coochie man” og tildelt Femø Jazzfestivals ærespris. Mukherjee Blues udgav som trio deres første EP i 2018, ”The Vibe Recordings”, til flotte anmeldelser fra bl.a. bluesnews.dk og DBC.

Bandet tæller garvede bluesveteraner Asmus Jensen på trommer (Delta Blues Band, Big Creek Slim) og Søren Bøjgaard på bas (Thorbjørn Risager), imens førnævnte Oscar Mukherjee står for guitar/sang. I vinteren 2019 indslusede bandet den genre-krydsende guitarist Jakob Holm, som fuldender bandets nuværende kvartet-konstellation. Forvent en festlig koncert med nyfortolkede bluesklassikere såvel som Mukherjees egne numre – alt sammen spillet med et musikalsk overskud og legende friskhed.


Line Up:
Oscar Mukherjee - guitar/sang
Jakob Holm – guitar
Asmus Jensen – trommer
Søren Bøjgaard - bas