MGP Show

Søndag / 10:45-11:30 / Havneøen

Oplev en koncert fuld af sang, musik, fest, dans og glade børn både på og foran scenen, når 3 af deltagerne fra årets MGP Show gæster Vejle Fjordfestival. 

Du kan opleve:

THE RAPTILES - Popcorn

12-årige Eskil og Fridtjof danner sammen rap-duoen The Raptiles. Deres gruppenavn er sammensat af to ord. Rap, fordi de rapper, og Reptiles, fordi Fridtjof har en bamse, der er et reptil. Drengene kommer fra Nørrebro i København og har skrevet sangen ‘Popcorn’, der sjovt nok handler om popcorn. Eskil og Fridtjof skrev deres sang, mens de så MGP sammen sidste år, hvor de undervejs løb tør for popcorn. Når drengene ikke synger om eller spiser popcorn, går de begge to til klaver. Eskil går også til springgymnastik og svømning, mens Fridtjof går til bratsch, der er et strygeinstrument i violin-familien.

 

The Raptiles
The Raptiles

JONAS FUNK – Ud til verdens ende

12-årige Jonas Funk kommer fra Virum ved København. Jonas’ sang hedder ‘Ud til verdens ende’ og handler om at være forelsket i en person, der ikke gengælder ens kærlighed.

Jonas går til teater i sin fritid og drømmer om at blive skuespiller. Han er nemlig helt vild med at optræde og glæder sig til at stå på den store MGP-scene. 

 

Jonas Funk
Jonas Funk

LUMA - Fri

Lucca og Maja på 9 år kommer begge fra Støvring i Nordjylland, og kalder sig tilsammen for LUMA. De har skrevet sangen ‘Fri’, der handler om at ville slippe for kedelige pligter, som at gå ud med skraldet og rydde op på sit værelse. I stedet vil de have lov til at lege, slappe af og gøre, hvad de har lyst til.

Udenfor MGP er pigerne også bedste veninder, og de elsker at bruge tid sammen og finde på alle mulige skøre lege. Udover at hænge ud sammen, går pigerne også til håndbold og crossfit sammen. 

LUMA
LUMA