AySay

Lørdag / 11.00 - 12.00 / Streetfood Scenen

I Luna Ersahins stemme, hviler fortællingen om det hele menneske i en sammensat verden. På både tyrkisk, dansk og kurdisk skaber hun i AySay et fascinerende univers sammen med AskeDøssing Bendixen og Carl West Hosbond. I spændingsfeltet mellem Anatoliensmusiktraditioner, håndspillede instrumenter og elektroniske produktioner, opstår AySays unikke udtryk.

For den aktive lytter, er AySays musik farvestrålende, sammenspillet og overraskende. For den dansende lytter, vil musikken være medrivende, groovy og opløftende. Og for dem der bruger musik til en indre rejse, vil Lunas stemme og tekster vise dybde, ærlighed og håb.

Hvis Altin Gün og Annisette satte sig ned og skrev en sang sammen, ville det være lyden af AySay.

I 2022, AySay spillet Roskilde Festival, P6 Beat Rocker Koncerthuset samt festivaler i udlandet som Sinsal (Spanien), Arctic Sounds (Grønland), Les Escales (Frankrig), Mundial Montréal (Canada). Dertil har Luna været feature på Tobias Rahims nye album medsangen ”Kurder i København” og tilmed spillet support på hans udsolgte arenatour.

Senest har de vundet i tre DMA Roots kategorier: Årets navn, Årets album (Su Akar) og Luna Ersahin som årets komponist. Bandets anmelderroste debutalbum ’Su Akar’ udkom i efteråret 2021, og til efteråret 2023 drager de på en stor Danmarks tur som tager dem fra Samsø til København, og måske kan man også glæde sig til ny musik fra bandet i løbet af den næste tid.

AySay band
Aysay Band