Emil Bror

Søndag / 14.00 - 15.00 / Streetfood Scenen

Emil Bror er en ung sangskriver der, med sine stemningsfyldte sange, prøver at skabe et nysgerrigt og undersøgende lydunivers, hvor han ikke er låst fast af én genre, stil, eller idé.

Med en poetisk bevidsthed arbejder han legende med sproget og dets facetter, og prøver altid at hive fat i nogle af de følelser, som vi alle sammen kender. Relationerne mellem mennesker, frustrationen med fremtiden og personlige historier er nogle af de emner som præger Emils musik, og han er aldrig bange for at grave nogle af de ting frem, som også kan gøre lidt ondt.

Emil Brors musik tager dig fra Hong Kong til Barselona i sin søgen på inspirationen og den gode idé, og han er aldrig bange for at lade indflydelsen fra hans store idoler vise sige i både hans sange og udtryk.

Musikken henter inspiration mange steder fra, men navnligt fra 10'ernes Indierock, og 70'ernes Glamrock. Med et glamourøst og adrogynt udtryk og hans band Astronauterne i ryggen, er der ingen tvivl om at Emil Bror leverer en koncert oplevelse, som tager dig helt til månen.

Få en forsmag her:

Emil Bror