Mads Langelund - Fjordenhus Sessions #2

Lørdag / 14:15 - 15:00 / Fjordenhus

Rock, pop, indie, nostalgi, kærlighed og rå energi smelter sammen når Mads Langelund præsenterer velproduceret, rock/pop.

De fængende sange rummer små og store fortællinger, følelser og fraktioner af livets op og nedture.

Musikken bliver til i skæringspunktet mellem produktioner fra Mads Langelund’s eget hjemmestudio og i samarbejde med nogle af de dygtigste producere på den danske scene. Der er plads til store synthflader, iørefaldende guitar-riffs, stadiumtunge trommer og smukke vokalproduktioner i Langelund’s univers.

Mads Langelund har siden sin 1. udgivelse i 2018 opnået mere end en million streams på Spotify alene. Han har fået airplay, ikke kun på DR og andre store radiostationer i Danmark, men også i England og Australien.

Medier som bla. “Bands of Tomorrow”, “GFR-Rock” og “Connery” har skrevet godt om den 27 årige sønderjyde.

 

“Det her er stor popmusik”

- Radiovært og musiker Alex Nyborg Madsen om Mads Langelund.

 

Langelund har i flere år forfinet og perfektioneret sit materiale gennem adskillige solo og duo koncerter. Han har spillet på SPOT Festival samt JELLING Festival, været support for Hugorm & Twins of June - samt spillet på steder som Schweizerhalle, Dexter, Hagges og m.fl.

Mads Langelund flankeres nu ofte af sine gode venner og musikere Nicklas Østergaard Oksen (trommer), Andreas Thomasen (Bas) og Simon Ronge Holm Madsen (guitar)