South of Limbo

Søndag / 12.30 - 13.30 / Sailor Scenen

South of Limbo er en kreativ kulmination mellem fire drenge fra Middelfart.

Genremæssigt bevæger bandet sig i synthpoppens univers med tydelige undertoner af indie rock. I South of Limbo er musikken ærlig, velovervejet og energifyldt.

I bandets begyndelse, april 2022, blev debutsinglen “Message to Mars”, udgivet. Herom skriver musikmagasinet Bands of Tomorrow: “Singlen har et upbeat omkvæd fyldt med varme, hvor de forvrængede guitarer og hastige trommer skaber et udadvendt lydbillede som skrumper i versene der får en mere rummelig og svævende lyd.” Artiklen kom i forbindelse med bandets udvælgelse som “Bands of Tomorrow’s
Uimodståelige”

Bandet har gæstet konkurrencer såsom Jelling Musikfestivals talentkonkurrence “Quasar” og Den Rytmiske Højskoles bandbattle “VigUP Live”.

Efter deltagelse i Quasar, blev bandet tilbudt et talentforløb hos Jelling Musikfestival, og arbejder derigennem i øjeblikket sammen med Esben Svane. Det største koncert højdepunkt for bandet, var da bandet spillede til dette års SPOT Festival.

South of Limbo er at nedbryde hverdagens ventepositioner og kedelige monotoni. Målet er at udfordre den blå, melankolske hverdag med varme og ligefremhed.

South of Limbo Logo