Street Parade med Bermuda Brass Band

Lørdag / 13.15 - 14.00 / Promenaden

Bermuda Brass Band er Trekantområdets helt eget New Orleans ensemble med fokus på nutidig jazz, blues og funk fra New Orleans, bestående af de bedste lokale jazz og bluesmusikere.

New Orleans musikken skaber fest på gaden og møder publikum, der hvor de allerede er. Det ligger i historien og musikkens DNA. Forvent en udadvendt, oplivende og livsbekræftende oplevelse når de to trommeslagere og fire blæsere indtager byrummet og skaber en gadefest vi måske har savnet og set frem til under Corona-tiden.

Igen i år gennemfører vi den traditionsrige Street Parade mellem boderne på Upcomers Designmarked på Vejle Fjordfestivalen, nu med vores helt eget brass band.

Kom og oplev Bermuda Brass Band invitere publikum med til en fest, så man føler sig hensat til New Orleans med et orgie af funk, jazz, rytm’n blues og soul som på sin helt særlige måde taler til alle, der sætter pris på ukompliceret musik fyldt med kærlighed og masser af gode vibes. Musikken er udadvendt, umiddelbar og smækfyldt med energi og glæde og præsenteres af seks fremragende musikere, der alle har stor kærlighed til musikken fra New Orleans.

Line Up:

Hc Ilskov Erbs - trompet

Christoffer Find - sax

Stefan Ringive - trombone

John Kristensen - sousaphone

Søren Pedersen - lilletromme

Jens Kristian Dam - stortromme