Emil De Waal trio feat. Nulle, Hyhne og Anderskov

Lørdag / 12:30 - 13:30 / Sailor Scenen

En ny musikalsk konstellation på tværs af musikalske genrer og generationer har set dagens lys og deres debutalbum har nu vundet en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse 2013.
Bandet debuterede på Copenhagen Jazzfestival i 2011, vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse ´13 og det blev en skøn rejse i musik - både nykomponeret, improviseret, jazz, world, beat, Fats Waller, John Mogensen, Sidney Bechet, Chopin og alt, hvad hjertet kan begære - som medlemmerne bare må tage igen og igen.

Nulle er 84 år ogen legende med sin klarinet og sit fantastisk udtryksfulde og swingende spil. Nulle har spillet verden tynd de sidste 50 år bl. a. med sit Verdensorkester og indtaget stuerne i diverse tv-programmer i samarbejde med Poul Nesgaard igennem årene.

Emil de Waals professionelle liv som musiker begyndte, da han i 1987 var med til at stifte "Bagdad Dagblad". Siden da har han spillet trommer med stort set alt og alle i Danmark, lige fra undergrund over jazz og rock til sommetider mere stuerene genrer i diverse tv-husorkestre

Jacob Anderskov er pianist af guds nåde. Han får sit klaver til at synge og rammer helt ind i sjælen med sit evigt opfindsomme og uforudsigelige tangentspil.

Mads Hyhne er trombonist af guds nåde og kendt for sit mangeårige og omfattende virke på jazzscenen ikke mindst sammen med Hugo Rasmussen.

Line up:
Emil de Waal
Elith ’Nulle’ Nykjær
Jacob Anderskov
Mads Hyhne

Emil De Waal
Emil De Waal
Nulle
Nulle