John Mogensen JAM

Søndag / 12.00 - 13.15 / Sailor Scenen

SÅ længe jeg lever...

Er et sikkert hit... & ALTID på sætlisten hos John Mogensen JAM!

John Mogensen JAM er lig med alle de bedste sange af den kendte og elskede musiker. Bandet er ualmindeligt velspillende og har derfor også spillet over hele landet! De har sågar været i Nuuk i Grønland, Grand Canaria, samt været i Tyskland med Kandis og optrådt. John Mogensen JAM har overskud til små fortællinger imellem sangene.

De røde seler er naturligvis en del af bandets image, så publikums tanker ledes hen på John Mogensen.

Setlisten inkluderer de største hits, To mennesker på en strand, Ensomhedensgade nr 9, Så længe jeg lever mm. og der er derfor syng-med-garanti, når John Mogensen JAM går på scenen.

Den fynske charme, som bandet besidder, er ikke til at tage fejl af, og publikum elsker dem! John Mogensen JAM har spillet til et hav af festivaler osv., heriblandt Jelling festival, Sølund festival, Horsens ny teater, Odense koncertsal til Peter Ingemann knallertfest i Skagen(med Peter Ingemann på scenen), samt andre by-havnefester i Danmark.

John Mogensen JAM har også spillet en underholdende koncert i selskab med altid henrivende, Sussie(&Leo) der gav den gas på scene iført badedragt til: to mennesker på en strand.

John Mogensen JAM skiller sig ud fra andre kopibands ved at have deres dygtige forsanger, Thomas. Det skaber en autentisk og uforglemmelig oplevelse med de allerbedste John Mogensen-sange.

Thomas har spillet både teater og musicals, siden han var 16år, så det ligger ham helt naturligt at optræde. Samt i Danmarks eneste Nephew coverband - Nevøerne.

Desuden fik Thomas en flot tredjeplads i Stjerne for 1 aften i 2003 og stod forrest i Allstars-koret for UFO & Yapha i 2009.

Sammen med Søren Poppe har Thomas også skrevet en sang til Melody Grand Prix.

Hvorvidt bandet er Danmarks bedste, lader John Mogensen JAM selvfølgelig publikum vurdere, men de har hørt sig omtale som dette flere gange. Bandet har mange års livserfaring, så du vil få

en uforglemmelig og fantastisk koncertoplevelse med John Mogensen JAM.

Hvis du ikke allerede har oplevet bandets liveoptræden, så er det ved at være på tide...

""