Syng med Hr. Skæg

Søndag / 10.30 - 11.30 / Havneøen

Kom og syng og fest med Hr. Skæg.

Hr. Skæg behøver ingen nærmere introduktion, hvis man er barn i Danmark. Gennem mere end et årti har han huseret på Ramasjang, hvor han med sin begejstrede nysgerrighed, galopperende fantasi og en imponerende serie fantastiske sange har gjort læring til et plusord i børnenes univers. 

Nu har børn og voksne igen mulighed for at møde Hr. Skæg og feste og synge med på hans sange. Og som altid har Hr. Skæg lovet at gøre sit ypperste for at involvere publikum og gøre dagen til en mindeværdig, sjov og lærerig oplevelse, hvor man uanset alder stadig kan både synge med og hjælpe til med at løse de problemer, der opstår, når man har skæg med tal, bogstaver, ord, matematik og sprog.

 Hr. Skæg siger selv: “JUBIIII ... endelig er jeg færdig med at sidde og kukkelure i mit karantænekammer! Jeg glæder mig som en lille utålmodig pony til at komme ud og møde alle de børn, som har klaret coronakrisen så utrolig flot. Jeg er jublende lykkelig over at det kan lade sig gøre, og jeg kan slet ikke vente med at se jer. Det bliver en fest som jeg aldrig vil glemme! Gid gid gid vi ses … !!”

Hr. Skæg stå i en seng i en skov