Heino Fikser Alt

Søndag / 14:30 - 15:00 / Havneøen

Familieunderholdning for børn og deres voksne med Danmarks dårligste handyman.

I kender Heino fra Sprinter Galore, Heino Fikser Alt, Heino og Vildmarksholdet –og utallige Ramasjangudsendelser, hvor Heino er vært eller med som komisk indspark.

Nu er Heino klar med et helt nyt show. For er der ikke brug for, at vi lige får fikset 2022 én gang for alle?

Det er sprængfarligt, når Heino kommer til byen, for Heino har ikke helt styr på, hvad han kan og ikke kan. Så hold godt fast, for Heino er klar til at fyre den af i et show, hvor det gælder om at holde tungen lige i munden.

Heino er verdens bedste til det meste. I hvert fald hvis man spørger ham selv.

Men hvad vi alle kan være enige om, er at Heino er gakket, sprælsk, sjov, uforudsigelig, for meget, for lidt, fyldt med selvtillid – men også pludselig helt uden tro på egne evner. Det kan jo ske for selv den bedste. Og inderst inde er Heino faktisk god nok.

Alle børn elsker Heino, og nu står Danmarks uheldigste ramasjangfigur klar til at hjælpe alle – børn som voksne – i et show, hvor Heino muligvis får brug for lidt hjælp fra sit publikum til at komme ud af de problemer, han skaber for sig selv.

”Jeg glæder mig så meget til at komme og fyre den af sammen med jer alle sammen. Skal der være show og farver, hvor alle er glade og ikke bange, så ring trygt efter jeres ven, Heino Lange ” Kh Heino.